Актрисата Ема Робъртс стана майка за първи път, пише "Хъфингтън поуст". Тя е родила момченце, което е първото й дете от връзката й с Гарет Хедлънд. По непотвърдени източници името на детето е Роудс (Rhodes, Родос).

По време на бременността си актрисата сподели, че била толкова убедена, че ще имат дъщеря, че обещала на Гарет той да избере името, ако е момче.

29-годишната актриса обяви, че очаква момче в пост в Инстаграма си през август. "Аз... и моите две любими момчета", написа тя към селфи, на което показваше наедрялото си коремче, седнала в близост до Хедлънд.

Нейната леля, звездата Джулия Робъртс, й написа "Обичам те" в коментарите под този пост. 

В шоуто на Джими Кимъл актрисата сподели как е научила, че тайната ѝ, че е бременна, е излязла на бял свят. Майка й била потвърдила новината, без да иска. Възрастната жена не била много опитна с модерните технологии и с нея били влезли в контакт хора, преструващи се на известни приятели на актрисата от „Зловеща семейна история“. Те започнали да я поздравяват за това, че ще става баба и тя споделила, че е много горда, с което на практика е потвърдила информацията, която до този момент е била само слух. 

Актрисата и 35-годишният Гарет Хедлънт са заедно от повече от година. За първи път двойката е видяна заедно през март 2019 година в Лос Анджелис, когато двамата се държали за ръце. 

А да държи бебе в регръдките си, според нас й отива.