През лятото таблоидите съобщиха, че актрисата Ема Робъртс е бременна, но тя и приятелят ѝ не коментираха по никакъв начин новината. Скоро обаче дойде и потвърждението от неочакван източник – майката на актрисата.

В шоуто на Джими Кимъл актрисата сподели как е научила, че тайната ѝ е излязла на бял свят и колко се е ядосала на майка си, която е потвърдила новината без да иска.

Възрастната жена не е била много опитна с модерните технологии и с нея са влезли в контакт хора, преструващи се на известни приятели на актрисата от „Зловеща семейна история“. Те са започнали да я поздравяват за това, че ще става баба и тя е благодарила и е казала, че е много горда, с което на практика е потвърдила информацията, която до този момент е била само слух.

Искаше ми се да не говоря много за бременността си, но майка ми разкри всичко. Тя има Инстаграм, а майки и Инстаграм не са добра комбинация.

Снимка: Getty Images

Съвсем доскоро майката на Ема е стояла далеч от интернет, а вината, че е влязла в мрежата е на дъщеря ѝ, която ѝ е купила смартфон и я е научила да използва приложенията. „Това е най-лошото нещо, което съм правила“, шегува се тя.

Актрисата и приятелят ѝ Гарет Хедлънд вече знаят пола на бебето и той се е оказал голяма изненада за Ема: „Бях толкова убедена, че ще имаме дъщеря, че обещах на Гарет той да избере името, ако е момче.

Актьорът от романтичния филм „Dirt Music“ е запомнил това обещание и когато са открили, че ще стават родители на момче, е настоявал да се възползва от правото си. Ема известни време се е дърпала, но след като той е отхвърлил всички нейни предложения се е съгласила с името, което той вече е бил избрал.

Момченцето ще се роди съвсем скоро и тогава ще научим името победител, предложено от Гарет Хедлънд.