Eдна година, след като Александра и Даниел Петканови си направиха операция на носвете заедно, двамата отново се срещат със своя лекар д-р Илхан. 

Как а изглежда Алекс преди и как сега - може да видите, като плъзнете курсура наляво и надясно.


"Много повече от щастлив съм от резултата.
Най-хубавото нещо, което според мен, човек може да направи, когато има някакъв комплекс е да приеме себе си такъв, какъвто е и да осъзнае, че важността, която придаваме на комплексите си е многократно по-висока от това, което другите хора виждат."

Това написа в Инстаграма си Дани Петканов. Той сподели, че подкрепя промяната, когато човек осъзнава нуждата от нея. 

Три месеца след направената ринопластика двамата също се видяха със своя лекар. Най-рано 6 месеца след интервенцията се забелязва ефектът. А около година отнема възстановяването на тъканите и спада остатъчният оток. 

Преди година снимка на двамата с Алекс Петканова с поставени лонгети буквално взриви мрежата. Двамата се подлагат заедно на ринопластика, като вземат решението абсолютно осъзнато и както уточняват и с логика, и с емоция.

Даниел беше абсолютно искрен, признавайки, че причината не е крива преграда или здравословна, а просто защото не харесвал носа

"Беше голям и с гърбица и не бих казал, че ми е бил комплекс, защото човек свиква да гледа образа в огледалото, и защото като мъж съм се надявам, че "красотата" не е от "задължителните" качества и съм се стараел да наблягам на други по-силни черти в себе си. Но не бих и отрекъл, че е имало много моменти, в които съм си мечтаел да имам по-правилни пропорции."

Двамата заснеха подробни видеа по темата, които започваха от избора на специалист. 

"Благодаря на Господ, че сме здрави и всичко мина добре!" - написа Алекс след операцията. 

Снимка: instagram.com/aleksandra_petkanova

Припомняме, че по-късно двамата се разделиха. За ринопластиката, както и за раздялата си говориха открито. Какво - вижте във видеото.