След звездното появяване на сватбата на Меган и Хари, Джордж и Амал летяха ниско под медийните радари, докато не бяха засечени на романтична разходка с мотор на италианския остров Сардиния. Дестинацията, която са избрали двамата не е никак случайна, защото любовта на Клуни към италианската природа и забележителности е всеизвестна. Актьорът дори притежава къща на езерото Лаго ди Комо, което се намира в северната част на Италия.

 

 

57-годишният актьор и 40-годишната му съпруга водят навсякъде своите деца – близнаците Ела и Александър.

Този път звездната двойка явно е решила да си направи романтична разходка, защото едногодишните им отрочета не са забелязани наблизо, макар че по време на пристигането си на италианския остров, те бяха фотографирани при слизане от частния самолет. Това всъщност са едни от първите ясни снимки на децата на холивудския актьор.

Не можем да не отбележим, че както на червения килим, така и в ежедневието си, Амал е неотразима и стилна. Понякога модните й решения са доста смели, но винаги в целта. За разходката из Сардиния тя беше заложила на изчистени линии като бяла риза без ръкави, къси панталони и сандали с връзки. Джордж Клуни също беше с бяла тениска и дънки.