Актьорът Джеръми Ренър е в критично, но стабилно състояние в болница след инцидент, станал по време на почистване на сняг.

Говорител на звездата заяви пред "Дедлайн", че 51-годишният актьор е бил откаран в болница в неделя след инцидента в дома му близо до Рино, Невада.

Ренър, който е известен с ролите си във филмите на "Марвел", "получава отлични грижи" след "инцидента, свързан с метеорологичните условия".

Снимка: Getty Images

Зимната буря в САЩ предизвика и прекъсване на електрозахранването и наложи отмяната на хиляди полети, а десетки хора изгубиха живота си в условията на снежна буря.

Местният служител по обществената информация Кристин Виети заяви пред "Холивуд Рипортър", че Ренър е бил откаран в местна болница и че той е единственият участник в инцидента.

Екипът за разследване на тежки произшествия към шерифската служба на окръг Уашо проучва обстоятелствата на инцидента, добави тя.

Снимка: Getty Images

Ренър вероятно е най-известен с ролята си на Ястребово око във филмовата вселена на "Марвел". Участвал е и във филми като „Войната е опиат”, за който получи номинация за Оскар за най-добър актьор, „Американска схема” и „Мисията невъзможна – режим Фантом”.

Ренър е номиниран и за "Оскар" за най-добър поддържащ актьор за ролята си в "Градът", пише още БГНЕС.

Понастоящем той участва в сериала на Paramount+ „The Mayor Of Kingstown”, а наскоро видя как измисленият от него лют сос със собствена марка се появява в " Glass Onion: A Knives Out Mystery”. 

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Джеръми Ренър в следващото видео: