Ето кои са звездните двойки, които бяха толкова симпатични заедно и за които искрено съжаляваме, че не са заедно вече:

Марая Кери и Ник Кенън

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Предполага се, че звездната двойка е била разделена още пред май 2014 година, когато Марая и Ник са започнали тайно да оформят разделението на имуществото и попечителството над децата им. През август новината, че са разведени гръмна.

Дженифър Лорънс и Крис Мартин

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Двойката започна да се среща през юни 2014, само няколко месеца след като Крис се разведе с Гуинет Полтроу. Актрисата и музикантът държаха връзката си в тайна и имаха само една обща снимка, на която дори не са един до друг. За съжаление Дженифър не успя да се примири, че въпреки, че е разведен Крис има задължения като баща и двамата се разделиха през октомври.

Амбър Роуз и Уиз Калифа

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След 14 месеца брак моделът Амбър Роуз подаде документу за развод с рапъра Уиз Калифа. Като причина Роуз посочва непреодолими различия  и иска пълно попечителство върху сина им Себастиан, който се роди през февруари 2013 г.

Бритни Спиърс и Дейвид Лукадо

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В момента Бритни има нова връзка, но едва ли й е било много лесно преди няколко месеца, когато се раздели с приятеля си Дейвид Лукадо, с който бяха заедно около година. Спиърс обяви новината в своя акаунт в Туитър: „Ахххх, живот като свободна.”

Сиара и Фючър

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Само три месеца след раждането на първото им дете Сиара реши да приключи връзката си и да развали годежа си с рапъра Фючър, защото той й изневерил. Сиара роди сина им през май 2014, а двамата се сгодиха през октомври 2013 г.

Дейвид Духовни и Теа Леони

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Дейвид и Теа са женени от 1997 година и през юни 2014 решиха да се разведат. Двойката е била разделена два месеца преди това. Двамата имат две деца заедно. След развода те ще живеят при майката, като бащата трябва да плаща месечна издръжка. Слуховете месец след развода бяха, че двамата пак са заедно, но кой знае...


Мелани Грифит и Антонио Бандерас

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След повече от 20-годишна връзка и 18-годишен брак холивудската супердвойка Антонио Бандерас и Мелани Грифит обавиха, че се развеждат. Според информацията Мелани е тази, която е пожелала раздялата заради „непреодолими различия”. Двамата имат дъщеря на 17 години.

Дженифър Лопес и Каспър Смарт

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В средата на отминаващата година дойде и още една изненада – певицата Дженифър Лопес обяви, че се разделя с приятеля си Каспър Смарт след продължила две години и половина връзка. Каспър трябваше да се изнесе от имението на латината.

Адриана Лима и Марко Ярич

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

През май месец 2014 година да разтрогнат продължилия повече от 5 години брак решиха и бразилският супермодел Адриана Лима и баскетболната звезда от Сърбия Марко Ярич. Двамата имат две дъщери. В съвместното си изявление двете звезди обявиха: „След дълго и внимателно обмисляне решихме да се разделим. Горди сме, че сме родители на две прекрасни дъщери, които ще продължим да отглеждаме заедно".

Гуинет Полтроу и Крис Мартин

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Още една готина звездна двойка се раздели през 2014 (това е втората раздяла за Крис тази година). Актрисата Гуинет Полтроу и фронтменът на Колдплей Крис Мартин решиха да се разделят след 11 години брак и две деца – 9-годишната Епъл и 7-годишния Моузес. Полтроу обяви раздялата в своя уебсайт под формата на изявление: „Достигнахме до заключението, че ще се разделим, докато все още се обичаме много.”

Хилари Дъф и Майк Комри

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В самото начало на годината явно и двамата бяха решили да започнат на чисто. Актрисата Хилари Дъх и бившият канадски хокеист Майк Комри се разделиха след повече от три години брак. Двамата имат син, който се роди през 2012 година. Въпреки раздялата двамата „остават в най-добри приятелски взаимоотношения и ще останат все така всеотдайни, грижовни и любящи родители."