Дуейн "Скалата" Джонсън се изказа за „безбройните роли, които мъжете играят в ежедневието си“, като актьорът от "Черният Адам" направи откровено признание в Инстаграм за най-любимата си роля от всички - тази на баща.

Дуейн Джонсънсподели откъс от гостуването си в Sunday Morning на CBS News, като видеоколажът включва домашни кадри, откъси от интервюта и дори части от филма "Черният Адам", пише още БГНЕС.

Към него актьорът сподели и писмено признание, което гласи: "Знам, че много от вас, мъже, ще ме разберат, след като споделя, че от всички роли, които ние, мъжете, играем в ежедневната си суета и живот - любимата ми от всички, е тази на "баща".

"Знам какво е да имаш работа, която обичаш, и въпреки това тя да те отдалечава от това, което обичаш най-много (децата ти). Дадох си обещание, че никога повече няма да се занимавам с нещо, което ме отдалечава от семейството ми. Ето защо сега правя всичко възможно, за да защитя това "да бъда баща" на трите си дъщери с всичко, което имам", заявява Скалата.

Вижте повече за Дуейн Джонсън в следващото видео: