Дуейн Джонсън – Скалата качи поредното сладко видео с малката си дъщеря Тиа. Във видеото двамата се забавляват, докато тя е седнала в скута му. Скалата е щастлив, но в същото време осъзнава, че Тиа няма да е малка завинаги.

„Малката Тиа няма никаква идея, абсолютно никаква, колко много значи любовта ѝ за баща ѝ“, написа той. „Един ден след години да бъде в скута на баща си в офиса му ще е последното място, на което би искала да се намира. Така че ще съм алчен и ще получа каквото мога да получа. Благодаря ти, че си толкова мила с баща си тиранозавър. Един ден ще разбереш.“

Скалата често публикува снимки и видеа с дъщерите си Тиана и Джазмин, които ни изпълват с умиление. Скалата е един от най-популярните екшън актьори и един от най-известните кечист от миналото. Изглежда много нетипично за него да седне с дъщерите си и да пие“ чай от комплект съдове за кукли.

Още по-забавно е да гледаме как децата го командват. Те даже са си измислили игра, която да нарекли „Татко, затвори очи“. Скалата затваря очи и след това му се случват всякакви неприятни неща, а той така и не се научава да не вярва на дъщерите си.

Освен Тиана и Джазмин, скалата има още една дъщеря, която е доста по-възрастна. Симон е на 21 години и е дъщеря на актьора от брака му с бизнесдамата Дани Гарсия, Двамата бяха женени от 1997 г. до 2008 г.

Нека си припомним някои от най-милите моменти на Скалата и дъщерите му: