Актрисата Дрю Баримор се вдъхнови от признанието на звездата Джейн Фонда, че вече не се интересува от романтични връзки с мъже, за да признае, че самата тя от доста врем не е имала отношения с мъже.

Легендарната Джейн Фонда, която в края на годината ще навърши 83 години, беше гост в предаването на Дрю Баримор и двете се заговориха за изненадващото признание на по-възрастната звезда, че от известно време не се интересува от мъже, а е по-съсредоточена върху социалната си дейност и най-вече върху борбата за опазване на околната среда.

Снимка: Getty Images

Наскоро сподели, че не ти се занимава повече с мъже“, припомни 45-годишната водеща. „Може ли да поговорим за това? Струва ми се, че и аз съм така и съм така вече от 5 години.“

Джейн Фонда, която е известна с множеството си романтични връзки в миналото, включително с филмови легенди като Марлон Брандо, отговори: „Ти си толкова млада, твърде млада, за да се отказваш от каквото ида било. Аз съм стара и затова е разбираемо, че изпитвам нежелание да се събличам дори на светлината на свещ.

Снимка: Getty Images

След това Дрю Баримор призна, че не се е отказала от мъжете напълно и в някой момент е готова да опита отново.

Звездата от „50 първи срещи“ беше омъжена 3 пъти, като последният ѝ брак приключи през 2016 г. и изглежда от тогава не е имала връзка с никого. Това беше и най-дългият ѝ период като семейна жена – 4 години. Първите ѝ два брака не устояха и 2 години.

По-рано този месец Дрю Баримор даде интервю за „PEOPLE“ и се определи като „непоправима романтичка“. Тя обаче се зарече, че повече никога няма да сключи брак.