7-годишната Олив Баримор Копелман има всички дадености за кариера във фотографията. Още повече че първият човек, който снимка е много известен и не е кой да е, а нейната майка – звездата от „Ангелите на Чарли“ Дрю Баримор. И това съвсем не е всичко – нейната професионална фотосесия не е за домашна употреба, а е публикувана на корицата и страниците на списание „Съндей Таймс Стайл“ (The Sunday Times Style).

45-годишната носителка на „Златен глобус“ нарече дъщеря си в Инстаграм „най-малкия и ведър фотограф“, споделяйки снимки зад кадър, от които се вижда, че фотосесията е направена на плажа. Актрисата сподели и разговор, проведен между двете, в който тя предлага на малката Олив работа, за която „хората работя години“.

„Защо ме молиш да те снимам, мамо? И кой би те снимал?“, пита 7-годишната Олив, а Дрю отговаря: „Фотограф, но в момента светът е различен. Всичко е възможност да правиш нещата различно! Какво решаваш? Искаш ли да бъдеш моя фотограф?“

Сладката Олив, разбира се, приема с условието да не снима майка си под ъгли, които ще я накарат да изглежда, че „няма брадичка“.

Снимките са заснети на плажа в Хемптънс, в близост до селската къща, която Баримор е наела в района.

Дрю има още една дъщеря, която е на 5 годинки – Франки. И Двете момичета са от вече бившия й съпруг Уил Копелман, с когото се разделиха през 2016 година.