Доналд Тръмп е имал репутацията на човек, който се сближава с известни манекенки в началото на 90-те години на миналия век. Нова книга разкрива тези и още пиперливи подробности за президента на САЩ в периода 2017-2021 г. , когато все още е бил просто бизнесмен.

През 1993 г., като нюйоркски предприемач, Тръмп е попитан от големия бранд за бельо Victoria’s Secret дали могат да организират фотосесия в кънтри клуба му в Палм Бийч, Мар-а-Лаго. Но тази молба е била придружена от условие - Тръмп не е имал право да присъства на бляскавата фотосесия.



Разкритията са направени в книгата на модните журналистки Лоран Шърман и Шанта Фернандес „Selling Sexy: Victoria’s Secret and the Unraveling of an American Icon“, която разказва как марката се превръща от малък бутик в световен феномен в модата за бельо, както и защо е един от най-влиятелните, но и противоречиви брандове.

В книгата се цитира холандският топ модел и актриса Фредерик ван дер Вал, която познавала Тръмп и искала да позира полугола в неговия кънтри клуб във Флорида.

Снимка: Getty Images



„Тогава казах: „Единственото условие е да подпишеш договор, че няма да дойдеш да гледаш снимките“, спомня си Ван дер Вал.

Известната красавица е заснета във входа на Мар-а-Лаго по време на еднодневната фотосесия 'без Тръмп да се задържа наоколо', се казва в книгата.

 



Коментарите на Ван дер Вал подсказват, че Тръмп е имал репутацията на човек, който се интересува от модели и обича да се сближава с тях.

Не толкова разпространен факт е, че Доналд Тръмп е бил собственик на конкурсите „Мис Вселена”, „Мис САЩ” и „Мис тийн САЩ“. В един момент жени, участвали в конкурсите се оплакват, че той влизал в съблекалните им, докато те се преобличали.

Бившата Мис Аризона Таша Диксън разказва, че Тръмп е влизал в съблекалнята ѝ, когато е била участничка през 2001 г.

Снимка: Getty Images



„Той просто влезе“, твърди Диксън през 2016 г. „Нямахме възможност да се облечем или наметнем с халат или нещо други. Някои момичета бяха по бикини. Други момичета бяха чисто голи“, заявява Диксън.

Самият Тръмп потвърждава твърденията, като заявява, че му е било позволено да влезе, „защото аз съм собственик на конкурса и следователно го инспектирам'.

Не е никак учудващо, че Доналд Тръмп се жени за красивата Мелания през 2005 г., като за него това е трети брак. Слабостта му към красивите жени го среща със словенския модел, който по-късно ще се превърне в една от най-стилните и обсъждани първи дами на САЩ.

Снимка: Getty Images

 

Втората му съпруга също е известна личност – американската актриса Марла Ан Мейпълс. А първата му жена, която почина през 2022 г. – Ивана Тръмп, е светска личност и бивш фотомодел.

Бизнес магнатът и милиардер е бил замесван и в скандал с порноактрисата Сторми Даниълс. Прочетете повече:

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK