Любимата на хиляди българи поп фолк звезда Преслава отново събира слънчеви лъчи. На фона на зимната обстановка и ниските температури у нас, певицата избра да разпусне в далечен Тайланд. И по-точно на остров Пукет.

От публикациите в социалните мрежи научаваме, че Преслава е в компанията на 3-годишната си дъщеричка Паола. Двете се наслаждават на топлите води, както на басейните в хотелския комплекс, така и на Андаманско море, което заобикаля екзотичния остров.

От сторито на певицата виждаме, че се забавляват с местните, които ги возят на малки превозни средства, използвани вероятно за придвижване на кратки разстояния из курортите. Зад кадър се чува и друг женски глас, който е трудно разпознаваем. Все пак правим извода, че Преслава и Паола са придружени от свои приятели. Засега звездата не разкрива дали с тях е и Павел - нейният любим и баща на малката красавица, или работните ангажименти са го задържали на наша територия.

Преслава не пропусна да погали и сетивата със сладки изкушения. На своето „стори“ тя показа, че хапва „Пица с нутела“.

Снимка: Instagram/@preslava_official

Източните тропически и субконтинентални дестинации със сигурност са любимите места за заслужена почивка на Преслава, тъй като тя не за първи път посещава тази част на Земята. Само преди няколко месеца в началото на октомври тя прекара 10 дни и на Малдивите. Тогава заедно с нея бяха нейните колеги и близки приятели Константин и Софи Маринова със своите семейства. Безгрижните дни родните любимци прекараха с много песни, коктейли и морски приключения.

В същото време феновете на Преслава тръпнат в очакване за нейното най-ново музикално предложение. На Бъдни вечер тя обяви, че съвсем скоро ще изненада своите почитатели, но дни по-късно отложи премиерата поради непредвидени обстоятелства.