Холивудският актьор Джейми Фокс се възстановява, след като е прекарал известно време в болница, според актуална информация за състоянието на актьора, споделена от дъщеря му в Инстаграм.

Корин Фокс заяви, че баща ѝ е излязъл от болницата от "седмица" и дори наскоро е играл пикълбол - спорт, който е нещо като смесица между тенис, бадминтон и тенис на маса.

Тя също така благодари на хората за техните "молитви и подкрепа".

Наскоро 55-годишният актьор прекара известно време в болница поради "медицинско усложнение".

По-рано този месец той публикува в социалните мрежи следното съобщение: "Оценявам цялата любов!!! Чувствам се благословен".

Корин Фокс за първи път сподели новината за това, че баща ѝ е в болница на 12 април, но не уточни причината, поради която той се нуждае от грижи.

Тогава тя само каза, че "благодарение на бързите действия и страхотните грижи той вече е на път да се възстанови".

Съобщава се, че актьорът е бил в болница в Атланта, Джорджия. Той е бил в Атланта за снимките на филма на Netflix "Отново в действие" заедно с Камерън Диас.

Според списание "Пийпъл" инцидентът не е станал на снимачната площадка и той не е бил откаран в болницата с линейка.

Знаменитости като Вин Дизел и Джереми Ренър изразиха подкрепата и възхищението си към носителя на "Оскар", докато се възстановява.

В подкаст, публикуван в началото на този месец, приятелят на Фокс Кевин Харт заяви, че "има голям напредък" във възстановяването му.

Фокс получи "Оскар" за най-добър актьор за ролята на музиканта Рей Чарлз в "Рей" през 2005 г., пише още БГНЕС. Сред другите му филми са "Baby Driver", "Ани" и "Невероятният Спайдърмен 2".

Вижте повече за Джейми Фокс в следващото видео: