Актьорите Силвестър Сталоун и Джейми Фокс не можеха да изглеждат по-горди като бащи на премиерата на филма „47 Meters Down: Uncaged“ – лента, която е актьорски дебют за дъщерите им Систин Роуз Сталоун и Корин Фокс. Дори смятаме, че толкова весели и удохотворени двамата не са изглеждали на премиери на филми, в които те самите участват.

Фотографи? Спокойно събитието можеше да мине и без тях, защото 73-годишният Сталоун и 51-годишният Фокс не спряха да снимат и правят селфита през цялото време.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

По всичко изглежда, че двете млади дами, 21-годишната Систин и 25-годишната Корин, изобщо не се притесняваха, че двамата им световноизвестни кавалери ще ги засенчат, защото позираха и през цялото време се шегуваха с тях.

Систин Роуз Сталоун получи още по-голяма подкрепа в лицето на майка си Дженифър Флавин, за която Силвестър е женен от 22 години, както и от двете си сестри – София (22) и Скарлет (17), които присъстваха на премиерата в Лос Анджелис.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В профила на Джейми Фокс в Инстаграм пък откриваме, че последните поне 10 поста са сързани с дъщеря му Корин и премиерата на „47 Meters Down: Uncaged“ – актьорът не спира да хвали талантливата си щерка и да призовава всички да споделят трейлъра и информацията за филма, който е с официална премиера за широката публика на 16 август, петък.