Цяло десетилетие в ефир, в което се радват на любовта на зрителите – разбира се, това е тандемът Десислава Стоянова и Александър Кадиев. Всеки делник двамата, заедно с екипа на „Преди обед“, проследяват различни истории в компанията на своите звездни гости, като информират и забавляват аудиторията „чааак до обедните новини“.

Началото
Снимка: bTV Media Group

За празничното юбилейно издание на „Преди обед“ в понеделник, 7.02.2022 г., Деси и Сашо са подготвили специални изненади за зрителите на bTV. Една от тях е свързана с пътуването на Деси и оператора Добромир Иванов до Тренто, Италия. За 24 часа двамата надникнаха в живота на спортиста, който винаги играе с номер 1 – Матей Казийски. Как се постига световен успех, кога пламва любовта между „Мис Тренто“ 2001 - Елизабета Фаруджо, и родния волейболист, ще тръгне ли синът им Александър по стъпките на баща си и ще видим ли отново Матей с тениска на български отбор - всичко това само в „Преди обед“ на 7 февруари.

А какво е празник без коктейли?! Екипът на предаването със сигурност няма да научи, защото за тях ще се погрижи единственият българин стигнал до 13-ото място на Световното първенство за бармани – Димитър Петровски. На музиката в студиото ще се посвети легендата на родната клубна сцена DJ Ради, а изисканата храна ще бъде представена от шеф Константин Костов.

Какво са преживели заедно и поотделно за тези 10 години – Деси и Сашо ще разкажат пред други ветерани в ефира на bTV – обичаните водещи на „Търси се“ Меги Димчева и Нели Хаджийска. Двете са подготвили провокативни въпроси към рождениците и ще настояват нежно да получат честни отговори.

Екипът на предаването в началото на сезон 2021/2022
Снимка: bTV Media Group

От екипа повдигат завесата, че ще се върнат и назад към миналото. Чрез „златния архив“ на „Преди обед“ зрителите ще си припомнят емблематичните срещи на Венета Георгиева с шампиона по бокс Кубрат Пулев и певицата Андреа, както и първото съвместно телевизионно интервю на две спортни легенди.

В рубриката „Родени в една година!“ зрителите ще видят младия талантлив математик с над 40 медала от олимпиади и връстник на „Преди обед“ – ученика Йордан Стоянов.

За достоен финал на предаването на 7.02.22 г. ще звучи вечният хит на ФСБ - „След 10 години“, изпълнен на живо от Иван Лечев и Иван Иванов от „Гласът на България“.