Дейв Грол, фронтменът на Foo Fighters, призна, че е изневерил на съпругата си и има извънбрачно дете. 55-годишният рокаджия беше откровен със своите последователи в Инстаграм, заявявайки, че наскоро е станал баща на дете, което не е от брака му.

„Наскоро станах баща на дъщеричка, родена извън брака ми. Планирам да бъда любящ и подкрепящ родител за нея“, пише Дейв в изявлението.

„Обичам съпругата и децата си и правя всичко възможно, за да си върна доверието им и да заслужа тяхната прошка“, продължава музикантът, който е женен за своята съпруга Джордан Блум от 2003 г., с която имат 3 дъщери - Вайълет (18 г.), Харпър (15 г.) и Офелия (10 г.)

Снимка: Getty Images



„Благодарни сме за вниманието, което проявявате към всички замесени деца, докато продължаваме заедно напред“, завършва изявлението музикантът.


Бившият барабанист на „Нирвана“ не говори често за семейството си и това е един от редките случаи, в които той прави признание, свързано с личния му живот.

 



В интервю от 2009 г. той говори за важната роля на семейството, заявявайки: „Обикновено пътувах девет месеца в годината. Сега не обичам да съм далеч от децата си за повече от 12 дни. Това промени всичко, което правя. Когато имаш деца, виждаш живота с други очи. Усещаш любовта по-дълбоко и може би си малко по-състрадателен. Неизбежно е това да си проправи път в писането на песни.“

През 2023 г. Грол и Блум се появиха на червения килим на наградите „Грами“ заедно с трите им дъщери, където позираха заедно за снимки.

Снимка: Getty Images


Последната обща публична изява на двойката беше на турнира „Уимбълдън“ през юли 2024 г., когато двамата бяха седнали в кралската ложа наред с други знаменитости, сред които и Дейвид Бекъм.

Снимка: Getty Images