Възрастта не е пречка, когато имаш таланта да бъдеш звезда. Затова и от десетилетя Холивуд се обитава и от най-малките представители на човечеството, които ни радват от големия и малкия екран още преди да могат да се оправят сами с дистанционното.

Не всички от тези мини знаменитости обаче успяват да се задържат на върха на славата, след като го покоряват още преди да тръгнат на училище.

Представяме ви няколко от любимите ни невръстни звезди от 90-те, които, за съжаление, не виждаме или рядко гледаме "по телевизора" днес.

Ерик пер Съливан

Ерик пер Съливан Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Сладурът от "Малкълм” вече е голямо момче. Днес актьорът е на 22 години и учи в Университета на Южна Калифорния. Не се е снимал във филм или сериал от 2010-а, но това не означава, че някога няма отново да го видим на големия или малкия екран.

Музикалните деца, които превзеха света>>>

Маколи Кълкин

Маколи Кълкин Снимки: 20th Century Fox и Splash/Guliver Photos

Звездата от "Сам вкъщи" е любимото дете актьор на няколко поколения. Поредицата за неволите на оправния Кевин МакКалистър все още влиза в графата "любимо семейно забавление по Коледа" за мнозина. За съжаление, след успешните му изяви в още няколко филма в средата на 90-те (Моето момиче, Добрият син и Ричи Рич), актьорът не може да се похвали с кой знае какви професионални успехи. От сладката му външност също не е останало много. Сепкулираше се, че Кълкин има проблеми със здравето, дрогата и наркотиците – едновременно! – но всички слухове бяха отхвърлени от представител на звездата.

Малката сладурана от "Мис Слънчице" също вече не прилича на себе си>>>