Уилоу Смит изнесе силен концерт от сцена на фестивала в Рединг с плетена шапка и естествено окосмени подмишници. 21-годишната певица беше облечена в екстравагантен аутфит, съчетан с плетена шапка. Но гласът и дрехите й не бяха единственото, което направи впечатление на публиката.

Дъщерята на актьорите Уил Смит и Джейда Пинкет Смит започна да си бръсне главата, откакто това направи със своята майка й, заради косопад. За разлика от косата обаче, Уилоу не си бръсне подмишниците. 

Снимка: Getty Image

Младата жена показваше това, докато танцуваше и се движеше по сцената. 

Снимка: Getty Image

На фестивала участваха и Bring Me The Horizon, които втрещиха феновете си с появата на Ед Шийрън.

Преди време съпругата на Уил Смит открито говори за своя проблем с косопада, по-конкретно алопеция. Това е заболяване, свързано със загуба на коса, което има и различни други проявления.

"Съществуват локални алопеции, при които косата пада на гнезда, травматични алопеции, алопеции, предизвикани от медикаменти, от системни заболявания, и др. Лечение има, но само когато формата на протичане е лека. Болестта най-често засяга млади хора под 25 години и деца."

През юли 2021 г. Джейда обяви, че се предава. Дъщеря й Уилоу успява да я убеди да обръсне косата си. 

Снимка: Getty Image

„Уилоу ме накара да го направя, защото е време да се откажа. Имах избор да имам ли коса, или не. И един ден вече нямах избор", пише Джейда в Инстаграма си.

Самата Уилоу обръсна косата си на сцената.

Тя реши да остане без коса, докато изпълняваше песен през юли 2021 г.

Интересен факт беше изборът на песен. Уилоу направи това, докато изпълняваше дебютния си сингъл „Whip My Hair“ от 2010 г.

„Това ще ми е третият път, в който се бръсна“, написа тя в социалните мрежи. „Винаги бръсна главата си във важни моменти от живота си, когато минавам през някаква промяна. И сега съм в един от тези моменти.“

Естествената й коса е тъмна и доста къдрава. Също като природното окосмяване подмишниците й.

Снимка: Getty Image

Без коса обаче всички могат да видят удивителната й прилика с баща й Уил Смит.