Силният обществен интерес около Джони Деп и Амбър Хърд и делата за насилие и клевета, които водят, се отразяват и на техните близки - включително двете деца на Джони, дъщеря му Лили-Роуз (22 г.), и сина му Джак (20 г.)

Известното семейство рядко говори един за друг в интервюта, въпреки факта, че Лили-Роуз отдавна върви по актьорските стъпки на баща си. Лили никога не се е изказвала директно относно твърденията на Амбър за насилие, тя е давала да се разбере какво чувства към баща си.

През 2016 г., когато за първи път се появи новината за твърденията на Амбър, в пост в Инстаграма си Лили Роуз защити баща си.

"Баща ми е най-сладкият, най-любящият човек, когото познавам, той не е нищо друго освен прекрасен баща за мен и малкия ми брат, а всеки, който го познава, би казал същото", написа тя към снимка от детството си, която впоследствие е  била изтрита.  

Снимка: Getty Images

В началото на съдебния процес за клевета през април 2022 г. актьорът заяви, че иска да изчисти нещата около записа именно заради дъщеря си и сина си. 

"Знам, че няма никаква истина в това, и затова чувствам, че е моя отговорност да се застъпя не само за себе си в този случай, но и за децата си. По това време те бяха на 14 и 16 години", казва той за обвиненията на Амбър в насилие.

Снимка: Getty Images

Междувременно отношенията на Лили-Роуз с Амбър наскоро бяха поставени в центъра на вниманието, като Джони разкри на свидетелската скамейка, че дъщеря му е избрала да не присъства на сватбата им.

"Дъщеря ми Лили-Роуз не дойде на сватбата", заяви актьорът от "Карибски пирати", докато даваше показанията си в съда. "Тя и г-жа Хърд не бяха в особено добри отношения по няколко причини".

Джони има две общи деца с френската красавица Ванеса Паради. През годините той често е показвал, че обожава дъщеря си. "Лили е остроумно дете и едно от най-интелигентните човешки същества, които някога съм срещал", казва той пред Daily Mail през 2015 г.

Снимка: Getty Images

"С каквото и да се занимава, ако има нужда от съвет, аз съм насреща. Децата сами ще вземат решенията си, но предполагам, че единственото, което можеш да направиш като родител, е да предложиш подкрепа. И аз го правя" - допълни актьорът тогава. 

Това напълно противоречи на изказванията на Амбър Хърд, която твърди, че двамата не са били близки. 

Снимка: Getty Images

 

Преди няколко години Лили-Роуз Деп беше известна като тийнейджърката, дъщеря на известните си родители Джони Деп и Ванеса Паради.

Тя израстна, играейки на Барби с кръстника си Мерилин Менсън, посещавайки уютни вечери с Карл Лагерфелд и прекарвайки времето си с Натали Портман.

Снимка: Getty Images

Днес тя е призната за талантлива актриса и модел от висшата мода. Докато някои известни дъщери използват славата на родителите си в своя полза, Лили-Роуз е далеч по-скромна.

Снимка: Getty Images

Тя работи усилено, за да си създаде име, без да разчита на някой от звездните си родители. Що се отнася до връзката на Джони Деп и Амбър Хърд, ясно е, че Лили-Роуз не харесва как Хърд се отнася към баща ѝ.

В началото на раздялата им тя публикува в Инстаграма ис снимка със статия от списание People, в която се посочва, че полицията не е открила доказателства за домашно насилие, когато е била повикана в имението на двойката.

Един от най-любопитните и големи съдебни процеси в Холивуд продължава. Джони Деп съди бившата си съпруга Амбър Хърд за клевета, а тя твърди, че той я е малтретирал вербално и физически.