Любовната история между жените и пазаруването датира още преди появата на моловете, но за сметка на това - и  тогава, и сега, рядко се вписва в списъка с най- „разумните” решения.

За щастие можеш да си спестиш някоя и друга такса, както и лихвите – единственото, което трябва да направиш, е да се включиш бързичко в промоцията за нови картодържатели на Райфайзен банк.

Ако се чудиш как можеш да го направиш и докога важи офертата: просто подай искане за кредитна карта MasterCard или Visa* от 15 септември до 15 декември 2012 и тегли и плащай с новата си карта:

•без лихва до 15 март 2013
•без такса обслужване до 15 март 2013

Можеш да кандидатстваш онлайн или в един от многобройните офиси на Райфайзенбанк.

Ако пък вече си клиент на банката и все пак искаш да се възползваш от изгодното предложение и за теб има вариант. Това, което можеш да направиш е да разкажеш на свой приятел за удобствата на кредитната карта и да дойдете заедно в офис на банката от 15 септември до 15 декември 2012, където той да подаде искане за издаване на MasterCard или Visa. 

В случай че бъде одобрен, твоят приятел ще вземе нова кредитна карта без лихва и такса обслужване до 15 март 2013, а ти ще ползваш своята карта без лихва също до 15 март 2013.

Лесно като детска игра, нали?

* Промоцията не важи за ко-брандираните кредитни карти на Райфайзенбанк – Billa-Visa Classic, AVON MasterCard и UNIQA MasterCard.