Актрисата Мария Бакалова сподели емоционален пост по повод 25-годишнината си. Талантливата бургазлийка посрещна празника си над кутия с шопска салата. Краткото видео сподели в стори в Инстаграма си.

"24-ата ми година беше наистина интересна, непреодолима, поучителна и красива година с много запомнящи се моменти - като деня, в който се озовах в Белия дом, например. И продължава да ме изненадва."

Актрисата беше нетърпелива да сподели двата си ранни, но големи подаръка, които е получила по повода. А именно - че филмът "Сестри” с нейно участие е официално избран на фестивала в Кан. Продукцията е на режисьорките Весела Казакова и Мина Милева, а в главните роли са Йосиф Сърчаджиев, Мария Бакалова и самата Весела Казакова (позната ни от "Мила от Марс").

Снимка: https://www.instagram.com/mariabakalovaofficial/

Комедията "Като за последно" пък тръгва по кината в България от 4 юни. 

 "Нямам търпение да почувствам какво ще е на 25!" - възкликна актрисата в поста си и прозова последователите си да я разсмеят.  

Какво се случи във времето, така че момичето, родено преди 25 години в Бургас, днес да е толкова успешна актриса. Отговорът - 25 различни, но много силни и все интересни неща. 

25 стъпки към успеха на 25-годишната Мария Бакалова

1.
Мария Бакалова започва пътя си към екраните от Национално училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“ в Бургас. От пети клас свири на флейта, а на чина си е написала „Аз ще стана холивудска звезда“.

2. Явява се на кастинг за един от конкурсите за красота в Бургас. "Тя тогава впечатли журито с един театрален монолог", каза Ваня Маринова, регионален представител на "Мис България".

3. Печели "Мис Несебър".

4. В музикалното училище театралната актриса се отдава на друга своя страст - книгите. Към тях я насочва учителката й по литература Ана Великова. "Тя беше амбициозна до болка. Тя е един човек, който се стреми. Тя обичаше литературата", казва учителката й.

5. Изкарва пълна шестица на матурата по български език. 

Снимка: IMDb

ПРОДЪЛЖАВА >>