Брандът Armani Beauty се похвали в Инстаграм, че е имал грижата за грима на Мария Бакалова по време на церемонията за връчването на наградите „Златен глобус“.

В социалната мрежа компанията дава пълен опис на всички продукти, които са били използвани за отличната визия на българската актриса, която бе с рокля именно на Armani, чанта на Tyler Ellis и бижута на Лорейн Шварц.

Заради пандемията 78-те награди "Златен глобус" се проведоха онлайн и всички номинирани бяха в домашна обстановка, но с официални дрехи.

Мария не можа да спечели награда за ролята си в „Борат 2“, но така или иначе направи своя голям пробив в Холивуд, получи куп други отличия и признанието на критиката, която я определи като откритието на годината.

Дори самата победителка в категорията "Най-добра женска роля в комедия или мюзикъл" – американската актриса Розамунд Пайк, спомена името на бургазлийката в благодарствената си реч.

"В моя филм ми се налагаше да се измъквам от кола, която потъва в река. Бих предпочела да направя това още веднъж, отколкото да се окажа в една стая с Руди Джулиани (част от адвокатския екип на американския президент Доналд Тръмп – бел.ред.). Мария, поздравявам те за смелостта!" – каза Розамунд Пайк.

Повече за разкошните рокли на звездите по време на церемонията вижте тук: