В живота на Бритни Спиърс предстоят големи промени. Знаем това, защото вече е известно, че певицата е бременна. Изглежда обаче някои от промените вече са се случили. Един от последните ѝ постове в Инстграм разкрива, че Бритни вече е съпруга.

„Вчера със СЪПРУГА ми отидохме да плуваме“, написа тя. „Като риба съм. Гмурнах се дълбоко и трябваше да си напомня, че е необходимо да изляза и да дишам. Чух, че водата е най-доброто упражнение за бебета.“

В коментар Парис Хилтън е написала, че е много щастлива за Бритни.

Ако информацията е истинска, както изглежда засега, това е третият брак на Бритни. През 2004 г, тя се омъжи за ученическата си любов Джейсън Александър, но анулира брака същата година, за да се омъжи за музиканта Кевин Федерлайн. Бракът ѝ с него приключи малко преди психическия ѝ срив, който стана причина певицата 13 години да е под попечителството на баща си.

Омъжила ли се е наистина Бритни Спиърс?

Макар и изненадваща, сватбата на Бритни не е изненада. Тя беше сгодена за приятеля си Сам Асгари и двамата планираха да сключат брак. Засега можем само да предполагаме, че именно той е съпругът на певицата.

На следващата страница може да прочетете повече за Сам Асгари и защо почитателите на Бритни се притесняват, че той може да злоупотреби с нея >>>

Сам Асгари е роден на 4 март 1994 година в Иран, където живее 12 години със семейството си. След това се мести в Лос Анджелис при баща си.

Започва да работи като личен треньор, след като сваля 45 кг и продължава да споделя своята страст за фитнес в Инстаграм, като осигурява планове за хранителни режими за клиентите си. Всъщност именно фитнесът му помага да срещне Бритни. Като модел, той участва в клип на Фифт Хармъни и след това екипът на Бритни го открива, за да участва във видеото към песента й “Slumber Party”. Двамата си говорят на снимачната площадка, разменят си номерата и много скоро след това излизат на по едно суши.

За пръв път връзката между двамата беше потвърдена през март 2017 година, на рождения ден на Сам, когато Бритни публикува снимка на двамата с текст „Рожденият ден на моето бебче“. От тогава двамата често публикуваха свои снимки заедно и коментираха колко са влюбени в социалните мрежи.

Двойката направи „официалния си дебют“ на червения килим за световната премиера на филма „Имало едно време в Холивуд“ на Куентин Тарантино.

В интервюто си за „Entertainment Tonight” сам Асгари, който е начинаещ актьор и професионален модел, сподели, че връзката им е напреднала достатъчно, за да мислят за следващата голяма стъпка – брак: „Абсолютно! Това е нещо, което всяка двойка трябва да направи. Това е цялата идея на връзката – ние сме семейство.“

През септември миналата година Сам предложи брак на Бритни с пръстен на дизайнера Роман Малайев. Двамата обаче не коментираха възможни дати за сключване на брак.

Някои от почитателите на Бритни се притесниха, че младият мъж може да се възползва от крехкото душевно здраве на певицата, за да отмъкне част от значителното ѝ богатство. Те призоваха Бритни да го накара да подпише предбрачен договор.

„Благодаря на всички, които са загрижени за предбрачния ни договор“, написа Сам Асгари в Инстаграм и се пошегува: „Разбира се, че ще подпишем железен договор, който да предпази джипа ми и колекцията ми от обувки в случай, че един ден тя ме зареже.“

Все още чакаме подробности за сватбата на Бритни и Сам, но доколкото познаваме певицата, можем да сме сигурни, че скоро ще получим информация заедно с достатъчно снимков материал.