Няма начин вече да не знаете голямата новина от тази седмица – Бритни Спиърс чака ново дете. Това ще е третото ѝ, след двете момчета, които има с музиканта Кевин Федерлайн. Като се има предвид историята на певицата, няма как да не се запитаме що за майка ще е тя?

Какво можем да очакваме от Бритни Спиърс като майка?

Днес певицата е значително по-възрастна, отколкото беше при раждането на първите си деца. Тя роди Джейдън и Шон когато беше на 24-25 години. Млада майка с много пари, ангажименти и психологически проблеми, за които тепърва ни предстоеше да разберем.

Сегашната Бритни е по-различна. Тя вече си е патила от необмислено поведение, което стана причина 13 години да бъде под попечителството на баща си. От друга страна можем само да гадаем какво ще е поведението ѝ сега, когато е свободна да прави с живота си каквото реши.

Можем обаче да сме сигурни, че ще опита да даде най-доброто на новото си дете, тъй като отдавна мечтаеше за такова, но до съвсем скоро нямаше право да има. Неотдавна научихме шокиращи подробности за попечителството на баща ѝ, включително това, че ѝ е било забранено да забременява и ѝ е била поставена вътрематочна спирала.

Друга положителна промяна, поне що се касае за отглеждането на деца, е това, че днес Бритни е по-малко ангажирана, но също толкова богата, колкото беше преди 13 години. Тя има времето и средствата да даде на детето си всичко, от което то се нуждае.

Това без съмнение ще е едно от най-коментираните бебета в света на шоубизнеса, а отглеждането му ще е своеобразен тест за Бритни, която трябва да докаже, че е станала по-сериозна и по-мъдра.

Ще се справи ли Бритни Спиърс като майка?

За да разберем колко различни са нещата сега, трябва да се върнем назад във времето и да си припомним каква беше ситуацията в средата на първото десетилетие от века.

На следващата страница ще прочетете какъв опит има Бритни Спиърс като майка >>>

 

 

Бритни Спиърс като майка – успехи и провали

Историята на двете деца и родителите им е типична за объркания живот на Бритни Спиърс. Само за една година тя се жени, развежда се и се жени отново. През 2004 г. певицата сключи брак с Джейсън Алън Александър, а по-късно се разведе с него и се венча с Кевин Федерлайн.

Първият им син, Шон, се роди на 14 септември 2005 г., а вторият, Джейдън, на 12 септември 2006 г. Двете момчета имат по-малко от година разлика, затова дълго време феновете на певицата ги мислеха за близнаци.

Преди време Бритни Сподели, че е прекарвала много време да носи и да кърми бебетата, но не такава е историята, която сме чували от една от многото ѝ детегледачки. Според нея певицата е прекарвала не повече от 10 минути дневно с всяко от бебетата, а след това ги е оставяла на грижите на армията от бавачки.

Снимка: Getty Images

През 2007 г. Бритни и Кевин се разделиха, като поделиха по равно попечителството над децата. Горе-долу по това време емоционалната нестабилност на Бритни стана очевидна и младата жена се срина под тежестта на развода и на медийното внимание.

Снимка: Getty Images

През 2008 г., след известния емоционален срив на певицата и информацията за злоупотреба с наркотици, съдът отне част от правата на Бритни и даде 70% от попечителството на бащата на момчетата. Освен това срещите на Бритни с децата ѝ понякога са под надзора на социален работник, който трябва да прецени дали тя се справя като майка.

Снимка: Getty Images

От тук нататък животът на двете момчета остава далеч от публичното внимание и то по тяхно желание. За разлика от майка си, която е изключително активна в социалните мрежи, те предпочитат да живеят обикновен живот, без досадното внимание на папараците.

Не знаем много за отношенията на Бритни с децата ѝ в момента, но можем да предположим, че по-малкият ѝ син Джейдън я подкрепяше в съдебната битка срещу баща ѝ, който контролираше богатството ѝ. През 2020 г. той публикува, а след това изтри, пост, в който нарича дядо си „наистина голям задник“.