Джеймс Мидълтън, братът на Кейт и Пипа Мидълтън, потвърди годежа си с французойката Ализе Тевене със сладка съвместна снимка в Инстаграм.

„Тя каза ДА. Нашата тайна вече не е тайна, но ние не можем да бъдат по-щастливи, съобщавайки ви новината“, са думи към фотоса, с които 32-годишният Джеймс обяви пред всичките си 152 000 последователи, че вече е зает мъж.

Предполага се, че не по-малко известният брат на Кейт и Пипа е предложил брак на приятелката си в планинския регион Lake District в Северозападна Англия, където е направена и снимката. На нея се вижда и пръстенът, който загатва за този, с който преди 9 години принц Уилям предложи на Кейт Мидълтън. И при двата пръстена централният герой е скъпоценният камък сапфир.

Годежният пръстен на Кейт Мидълтън.
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Джеймс и Ализе се срещат от около 15 месеца. Официално двамата са видени заедно по време на фамилна почивка на семейство в началото на тази година. Първата публикация в Инстаграм, в която присъства и Ализе, е от 7 май 2019 г.

През септември 30-годишната французойка се е преместила да живее в дома на Джеймс в Западен Лондон.

Коя е Ализе Тревене?

Според профила й в LinkedIn тя говори 3 езика – френски, испански и английски.  Има магистърска степен по инвестиции и финанси от лондонския университет „Queen Mary“ и от 6 години работи в сферата на финансите в столицата на Великобритания като финансов анализатор.

Джеймс често е в компанията на състра си Пипа, докато наблюдават любимата им игра - тенис на корт.
Снимка: Getty Images/Guliver Photos