Брайън Адамс отново е бил тестван положително за COVID-19, съобщи канадската рок звезда в Инстаграм профила си в четвъртък.

"Току-що пристигнах в Милано и дадох положителна проба за COVID-19 за втори път в рамките на месец. Така че отивам в болницата. Благодаря за цялата ви подкрепа", написа музикантът към кадри от линейката на летище "Малпенса" в Милано.

Засега не са известни подробности за здравословното състояние на изпълнителя.

Снимка: Instagram/@bryanadams

Брайън Адамс също даде положителна проба за COVID-19 на 30 октомври, като се наложи да отложи планираното си участие на церемонията по въвеждане в Залата на славата на Тина Търнър. Рок певецът трябваше да изпълни няколко свои песни на събитието, включително "It's Only Love" - дует между Адамс и Търнър от албума му през 1984 г.

Снимка: Instagram/@bryanadams

Представител на Адамс тогава каза, че музикантът е напълно ваксиниран и няма никакви симптоми на заболяването, причинявано от новия коронавирус.

Брайън Адамс, който също е и фотограф, е в Италия, за да промотира календара на "Пирели" за 2022 г., за който пред обектива му позираха редица световноизвестни музиканти като Шер, Граймс, Дженифър Хъдсън, Нормани, Рита Ора, Бохан Феникс, Иги Поп, Сейнт Винсънт, Кали Учис и Saweetie.