Брайън Адамс мечтае да режисира филм - 62-годишният певец е натрупал сериозен опит като фотограф и смята, че уменията му биха могли да се реализират и в киното, пише БГНЕС.

"Наистина бих се заинтересувал [от създаването на филм]. Лесно мога да се видя като оператор, а може би дори и като режисьор", казва Адамс.

"Спомням си, че работих заедно с Ласло Ковач, който направи "Волният ездач" (Easy Rider), по един от ранните ми видеоклипове", допълва той.

Брайън Адамс смята, че развитието на технологиите е променило изцяло статута на фотографията.

"С камерите на смартфоните, които могат да уловят всеки момент, всеки може да бъде фотограф. Бъдещето ще става по-интерактивно и ще има повече камери, които ще документират всичко през цялото време. Не смятам това за нещо лошо, защото сега виждаме света както никога досега", споделя той пред списание Ramp Style.

"Едно от най-важните неща е, че хората използват камерите си, за да документират нередности. Всеки може да е фотожурналист. От екотероризма до Джордж Флойд - снимките и видеоклиповете промениха изцяло света ни", допълва той.

Въпреки че през годините е снимал различни хора и места, за изпълнителя на хита "Heaven" най-голяма стойност имат портретите на семейството му.