Американската организация Super Happy Fun America (Супер Щастлива и Забавна Америка), която се обяви в защита на правата на хетеросексуалните мъже, е избрала за свое лице актьора Брад Пит. Самият Пит обаче не е бил питан дали иска да участва по някакъв начин в кампанията.

След като е научил за оказаната му „чест“, адвокатите му са се свързали с организаторите в Бостън и са ги накарали да премахнат името и лицето на актьора от сайта си.

Снимка: Super Happy Fun America

Кампанията на Super Happy Fun America е пародия на движението за правата на хомосексуалистите в САЩ. Те се представят за защитници на хетеросексуалните мъже и се обявяват срещу дискриминирането на хората с такава сексуална ориентация. Част от слогъните им са „Не ни мразете, че сме хетеросексуални. Така сме се родили.“ И „Да си хетеросексуален е естествено, работило е от началото на света и могат да се правят бебета.“

Снимка: Super Happy Fun America

Целта на кампанията беше да се организира парад на хетеросексуалните в Бостън, но от управата на града не позволиха това да се случи.

Много известни хора реагираха остро срещу новото движение в социалните мрежи, обявявайки го за хомофобско. Един от тях беше актьорът Крис Евънс, който написа в профила си в Туитър, че организаторите на кампанията се опитват по този начин да скрият собствените си хомосексуални наклонности, защото като деца не са били научени да разбират емоциите си.