Рей Джей твърди, че съществува втори секс запис, който са заснели с бившата му половинка Ким Кардашиян, както и че той никога не е притежавал нито един от записите, които двойката е заснела, защото Ким ги е държала в кутия за обувки под леглото си, пише UNILAD.

Рей Джей, чието истинско име Уилям Рей Норууд-младши, споделя пред "Дейли мейл", че първият запис направо е бил "пуснат като албум" и че Ким пази лентата в кутия от маратонки Nike, скрита в дома й.

Той също така опроверга твърденията, направени в новото шоу на Кардашиян по стрийминг платформата Hulu, където Ким казва, че на един от видеоклиповете се вижда как той "забива вибратор в задника ми", което според него го кара да изглежда "като изнасилвач".

"Никога през живота си не съм пускал секс записа. Никога не е било въпрос на "пускане". Винаги е било сделка и партньорство между мен, Ким и Крис Дженър - ние винаги сме били партньори от самото началото на това нещо", заявява той.

Двойката започва да се среща през 2002 г., когато и двамата са на 21 години. Секс записът в крайна сметка беше пуснат през 2007 г. и показва интимни моменти между двамата, докато са на почивка за рождения ден на Ким.

Сега 41-годишният Рей Джей твърди, че пускането на секс видеото е негова идея, след като е видял какво се е случило с Парис Хилтън, след като в публичното пространство се появи секс видео с нея.

Парис Хилтън, Рей Джей, Ким Кардашиян и Серина Уилямс
Снимка: Getty Images

Той твърди, че Ким е искала да пусне видеото – въпреки че тя твърди, че не е искала – като двамата са потърсили за помощ майката на Ким - Крис Дженър, която да организира "изтичането" на секс записа чрез Vivid Entertainment.

Рей Джей казва, че пуснатият запис е само един от трите, като другите две са притежание на Ким.

"Това беше нещо, което направихме в хотел в Кабо по време на ваканция за рождения й ден. Тя ги запази всички – трябваше да намери тази лента [Sex Tape Cabo #1] и след това да я представи. Никога не съм притежавал записа през цялата ни връзка", казва той.

"След като й споделих идеята, като просто исках да се пошегувам малко, тя веднага грабна идеята, поговори с майка си и това вече беше извън контрола ми", допълва той.

Рей Джей казва, че сега съжалява за пускането на записа, тъй като самият той е бил представен в негативна светлина - като лош човек, който е "пуснал" секс видеото, заявявайки, че договорът, който е подписал без правен съвет, го е поставило в ситуация, при която е било невъзможно да изясни ситуацията.

"Чувствах се пред самоубийство, защото когато знаеш, че нещо не е истинско, че не е истина, и същевременно гледаш как цяло семейство създава империя от една лъжа, която сами са създали, това е неуважително към всички артисти, които са били честни към професията си", признава той.

"Не бих могъл да бъда част от реномирано голямо телевизионно шоу и да участвам в "Танцувай със звездите", "Америка търси талант" или подобно шоу заради имиджа, който имам. Заради това, в което ме превърнаха, вратите на тези места са затворени за мен", казва той.

"Защо смяташ, че Рей Джей е най-големият враг, когато сме партньори от началото на пускането на секс лентата досега? Всички ние все още правим пари. Но все пак ти продължаваш да ме клеветиш и да ме обвиняваш отново и отново, а аз не мога да направя нищо друго, освен да защитя честта си и да говоря и да кажа истината", заявява той.