Бен Афлек говори за тайната "диета" на съпругата си Дженифър Лопес в шоуто Дрю Баримор - или по-скоро за пълното й отсъствие. След като беше попитан от Баримор каква диета спазва Дженифър, за да поддържа блестящата си форма на 53 години, Бен каза, че трябва да разкрие нещо, което може да разстрои съпругата му.

"Истината е, че Дженифър яде каквото си иска. Общо взето всичко: пица, бисквити, сладолед", издаде актьорът тайната на жена си. Той уточни, че Лопес редовно се занимава със спорт, но отбеляза, че не всички хора имат достатъчно тренировки: "Аз също тренирам, но не изглеждам магически на двадесет. Нямам идеална кожа и всичко останало. Разбира се, аз не омаловажавам заслугите й.

„Дисциплината и самоусъвършенстването са много важни. Но има и нещо свръхчовешко в това. Тя е най-удивителната жена на света, тя просто изглежда невероятно“, отсича той.

Снимка: Getty Images

Актьорът говори и за една от чертите си, която Дженифър според него би искала да промени - неспособността му да изразява мислите си кратко.

"Мисля, че тя би искала да говоря по-сбито. Не знам дали сте забелязали или не, но аз казвам същото нещо в кръг, не мога да бъда спрян. Тя обаче никога не ми каза за това на глас“, споделя Бен. 

Бен Афлек и Дженифър Лопес се ожениха миналото лято. Знаменитостите се срещнаха през 2001 г., когато Дженифър беше омъжена за танцьора Крис Джъд. След развода Лопес имаше връзка с Афлек, дори се сгодиха, но до сватба така и не се стигна.

Снимка: Getty Images

Почти 20 години по-късно, през есента на 2021 г., бившите влюбени решиха да възобновят връзката си. През пролетта на 2022 г. Дженифър и Бен се ожениха тайно в Лас Вегас, а след това вдигнаха пищна сватба в Калифорния, пише още БГНЕС.