Принцесата на Швеция – Виктория, не се посвени да каже на всеослушание, че обожава живота си на омъжена жена. 32-годишната престолонаследница се свърза с бившия си фитнес инструктор Даниел Вестлинг на изключително пищна церемония в Стокхолмската катедрала през юни тази година. След това двамата отлетяха за дълъг меден месец в Таити.

Бъдещата кралица споделила радостта от щастливия си брак по време на тридневна обиколка със съпруга й из областта Вестерйотланд в западна Швеция. Двойката предприела това пътуване след като Даниел получил титлата Херцог на Вестерйотланд, дадена му в следствие на женитбата с Виктория.

Видимо преливаща от щастие, принцесата възкликнала пред събралите се да я посрещнат журналисти и обикновени поданици: „Толкова е забавно да дойда тук с моя херцог!”

Облечени в еднакви черни зимни якета, Виктория и Даниел изглеждали по-влюбени от всякога. Това споделят местните хора, които били много доволни от възможността да се срещнат с бъдещата си кралица и нейния избраник.

Един от присъствалите шведски поданици разказва: „Принцесата буквално сияеше, застанала до съпруга си и стискайки ръката му. Те се държат сякаш все още са в меден месец и е очевидно, че се наслаждават на всяка секунда, прекарана заедно. И двамата изглеждаха много щастливи и спокойни, докато поздравяваха почитателите си.”