Точно преди 2 седмици, на 23 юни, „Мис Плеймейт 2015“ Ася Капчикова роди близнаци. По всичко личи, че младата майка се чувства добре – факт, който тя държеше да покаже и докаже на своите фенове в Инстаграм. След като преди ден качи снимка, която хвърли в смут потребителите в социалната мрежа, според които фотосът е правен преди плеймейтката да забременее, Ася сподели нова снимка.

За нея родената в Девин 29-годишна миска твърди, че е без фотошоп. От текста към фотоса става ясно, че Ася е качила 20 килограма по време на раждането, а в момента, 2 седмици след него, е успяла да свали цели 14 от тях без диети. Причината според нея се крие в това, че кърми децата си.

„Това е снимка от преди малко. Забременях 44 кг. Родих с тело 64 кг. В момента- 2 седмици след раждането съм 50 кг, без диети, защото кърмя децата си и ще продължа да го правя! Чувствам се прекрасно, а и мисля че изглеждам така!"

Фенове и приятели на плеймейтката побързаха да я поздравят за формата и смелостта и избора да кърми децата си.

„Прекрасна си Асе! Поздравления за кърменето, това е най-хубавото нещо! Аз кърмех до година и 7 месеца“, написа развълнувана майка, докато други добавиха:

„Всеки може да гладува и слабее...но не всеки може да износи, роди и кърми близнаци и кой пък е казал, че трябва да си върнете килограмите за 2 седмици, пък и така сте прекрасна и женствена.“

„Няма по-красиво тяло от майчиното, тъй като на практика то пренарежда всички органи, за да създаде нов живот! И точно е това е нашата СуперСила! Прекрасна, грижовна мама. Пожелавам Ви успех и щастливи мигове, децата са нашите мечти!“