„Мис Плеймейт 2015“ Ася Капчикова е станала майка на близнаци тази сутрин, съобщават от списание „Кенгуру“ на страницата си във Фейсбук. Двете бебета са се появили на бял свят с разлика от една минута - в 11:19 и 11:20 ч. Плеймейтката е родила в Първа специализирана акушеро-гинекологична болница "Света София". Красавицата не е издала пола и имената, които е израла за мъниците, но уверява, че са прекрасни.


„Благодаря на д-р Ралица Василева за грижите и на Биорегенерация Банка за стволови клетки за професионализма", е заявила за "Кенгуру" развълнуваната Ася.

Капчикова реши да сподели щастливата новина, че ще става майка точно в Деня на детето - 1 юни. 

"Днес е 1 юни - Денят на детето, един много специален ден и много емоционален за мен момент! Момент на откровение, на изключително вълнение, в който разкривам пред Вас творението на моето най-силно вдъхновение - любовта! Да, правилно виждате, имам предвид точно тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин."

Това написа тя в своя Инстаграм, допълвайки, че се чувства привилегирована, благословена и докосната от Бог. До момента плеймейтката не е издавала кой е бащата на децата й.

Пожелаваме й вълшебни мигове с бебчетата и прекрасно майчинство!