Драматичните събития в живота на сестрите Вера (Вера Йорданова) и Надежда (Анастасия Лютова) стават все повече, а резултатът от действията на двете жени заплитат все повече интригата в семейната сага “Белези” по bTV. На фона на техните проблеми се появява и семейството на Боян – мъжът, около когото се върти техният конфликт от миналото. Неговата майка – д-р Мария Петрова (Ирен Кривошиева), има собствени планове за своя син.

Снимка: bTV Media Group

След поредица от жертви Надежда предприе отчаян опит да закрепи отношенията си с Радост, а това доведе до неочакваната й среща с голямата й любов – д-р Боян Петров (Пенко Господинов). Стоян Дерменджиев (Валентин Ганев) трудно понася липсата на искреност, която разрушава семейството му, а вече има и нов повод за съмнение в лицето на д-р Петров, за когото подозира, че е любовник на съпругата му Вера. Сложната ситуация, в която Вера се намира, изисква категорични действия и тя решава да действа на своя глава въпреки привидното разбирателство със сестра си Надежда.

Снимка: bTV Media Group

На 22 март от 21.00 часа вечното противоборство между истината и лъжата в семействата на Вера и Надежда ще продължи. Надежда прави опит да се помири със собственото си минало, а всяко действие на Вера е обвързано с миража за добро бъдеще. Съдбата се намесва, за да събере под един покрив всички замесени, а чрез общата дъщеря на двете сестри – Радост (Климентина Фърцова), сложните взаимоотношения в любовния триъгълник Надежда – Вера – Боян са на път да излязат на бял свят.

Снимка: bTV Media Group

Единственият, който прави опит да спаси ситуацията и най-вече своя баща Стоян, е Никола (Иво Аръков). Той се опитва да изведе Радост (Климентина Фърцова) и Неда (Балена Ланджева) от дома по време на посещението на сем. Петрови. Обстоятелствата не се развиват според плана му и накрая той се оказва в заведение с три дами, всяка от които се опитва да привлече вниманието му. Събитията се разгорещяват дотолкова, че се налага сексапилният мъж да се намеси в доста неприятна ситуация. 

Снимка: bTV Media Group