Следващият понеделник зрителите на сериала „Белези“ ще се срещнат с един нов персонаж, но познато лице – Ирен Кривошиева става част от уникалния сериал на bTV. В студиото на „Тази сутрин“ тя разказа повече за работата си по сериала и за ролята си.

Актрисата сподели, че много хора, които очакват появяването ѝ, смятат, че ще играе ролята на майката на Никола (Иво Аръков), но вече е ясно, че ще бъде майката на Боян (Пенко Господинов). Тя ще се опита да изиграе ролята си, като се постави на мястото на собствената си майка. Самата Ирен също има син, но признава, че се държи с него много по-различно, отколкото героинята ѝ в сериала.

Снимка: bTV Media Group

„Много интересно върви ходът на действието“, каза тя. „Много нови лица, много интересна работа с актьори и истински различно отношение. Почти всички идваме от някъде – един от Финландия, друг от Англия, трети от Америка.“

Ирен Кривошиева е много впечатлена от начина, по който се работи в „Белези“. Според нея това не е обикновен сериал, а по-скоро филм в няколко части, тъй като нищо не е прибързано, всичко се изпипва и актьорите имат право да правят по няколко опита, за да дадат най-доброто от себе си.

Актрисата коментира и успеха на Мария Бакалова, която получи номинация за „Оскар“. Тя пожела успех на младата Мария и изрази увереност, че ако всички в България го искаме достатъчно, наградата ще отиде при нея.

Ирен от години живее в САЩ и не разбира негативното отношение на много българи към страната: „След толкова години живот в Америка мога да кажа, че Америка сбъдва мечти“, заяви тя.

Във видеото може да чуете какво още сподели Ирен Кривошиева.