Снимачната площадка на новия български сериал на bTV – „Белези“ ще посрещне още две големи имена от българската театрална и кино сцена. Това са актьорът Пенко Господинов, който има над 50 роли в театъра, киното и телевизията, включително в сериала на bTV „Седем часа разлика“ и актрисата Ирина Атанасова, която дебютира тази година у нас с филма „Котка в стената“.

Вера Йорданова и Пенко Господинов
Снимка: Лилия Йотова


Сериалът на bTV и продуцентска компания Midwest ще съберат за първи път на малкия екран семейството в живота Анастасия Лютова и Пенко Господинов. Двамата ще пресъздадат една красива и същевременно много болезнена любовна история, в която се намесват съдбата и прекалено много хора със своите собствени интереси. „Главна роля“ в тази сложна ситуация е отредена на Вера Йорданова, която заедно с Анастасия ще разкрие сложните взаимоотношения между две сестри.

Актрисата Ирина Атанасова също ще направи своя телевизионен дебют в сериала „Белези“. Тя завършва класа на професор Крикор Азарян, но животът я отвежда далеч от България и професионалния й път на актриса. До една случайна среща в Лондон, която я връща отново в родината, за да дебютира в българското кино с филма „Котка в стената“, а сега и в телевизионен сериал. Екранната Ирина ще бъде контрапункт и огледало на действията, мислите и поведението на героинята на Вера Йорданова.

За „Белези“

„Белези“ ще пренесе зрителите в многопластовия свят на едно българско семейство, белязан от любов, омраза, трудни решения и видимо непосилни за приемане последици. Сериалът ще повдигне завесата за сложността на вътрешно-семейните отношения и ще застъпи вечни лични и житейски теми - кога трябва да защитаваш любовта си, кога трябва да направиш компромис, какъв е личният ти житейски избор за това какъв човек си и искаш да бъдеш.

Иво Аръков, Валентин Ганев и Вера Йорданова
Снимка: Лилия Йотова

В „Белези“ участие ще вземат българо-финландския модел и актриса Вера Йорданова, Анастасия Лютова, която пък прави дебют с главна роля в телевизионен сериал, утвърдените актьори Валентин Ганев, Иво Аръков и други. Режисьори на „Белези“ са Драго Шолев, Станислав Тодоров – Роги и Петър Крумов.