Тръпката от предстоящата първа целувка е незабравим и изключително важен момент в живота на всяко момче. Какво обаче се случва, когато 12-годишен шестокласник, който не знае как да се целува, е поканен на парти, на което се очаква да целуне момичето, в което е влюбен, и за да поправи този пропуск, той предприема серия необмислени действия? 

Отговорът на този въпрос дава изключително забавната комедия Момчета за пример, дело на творческия екип зад модерни комедийни класики като "Суперяки", "Ананас експрес" и "Да разлаем съседите". 

Снимка: Момчета за пример

В "Момчета за пример", 12-годишният Макс (Джейкъб Трембли, Стаята) получава първата си покана за парти с целуване. Тъй като опитът му в тази област клони към нула, е необходимо да се вземат спешни мерки. Заедно с най-добрите си приятели Тор (Брейди Нуун, "Престъпна империя") и Лукас (Кийт Л. Уилямс, "The Last Man On Earth"), решават, че най-добрият начин на действие е да вземат пример от по-голямата съседка на Макс, която демонстрира завидни познания в областта. 

Снимка: Момчета за пример

Идеята е да я шпионират с абсолютно забранения за пипане дрон на бащата на Макс, но когато планът им претърпява пълен провал, тримата приятели бягат от училище и дават начало на одисея от епично лоши решения.

Снимка: Момчета за пример

До какви последствия ще доведе пипането на неща, забранени от строгите ти родители, кражбата на женска чанта, пълна с всевъзможни неща, включително наркотици, разправията с гневни, напушени студенти и заключването на полицай с помощта на дилдо?  Едно е сигурно – до множество нелепи и ужасно забавни ситуации. 

Снимка: Момчета за пример

Режисьор на "Момчета за пример" е Джийн Ступнитски, който е и сценарист заедно с Лий Айсенбърг ("The Office", "Палавата класна"). Продуценти са Еван Голдбърг, Сет Роугън, Джеймс Уивър и Лий Айсенбърг.

Снимка: Момчета за пример

"Момчета за пример" ще правят пакости в кината от 16 август. Гледайте трейлър с български субтитри във видеото по-горе.