Хелън Мирън намекна, че ще се завърне в ролята на Магдалена "Куини" Шоу във филма "Fast X" - десетата и последна част на хитовата кинопоредица "Бързи и яростни".

76-годишната актриса се превъплъщава в образа на Магдалена "Куини" Шоу и разкри, че отчаяно иска да се завърне за последната глава от филмовата поредица, в която участват Вин Дизел и Мишел Родригес.

Запитана дали ще се появи в предстоящия филм, Хелън казва пред The Wrap: "О, надявам се. Мисля, че всъщност ще го направя".

Хелън Мирън си спомни как е убедила Вин Дизел да й даде роля в поредицата - актрисата участва в деветата част на високооктановата сага, както и в спин-офа "Хобс и Шоу".

Снимка: Getty Images

Носителката на "Оскар" казва: "Не поисках, а помолих! Мисля, че бях на някакво събитие и той беше там, и ме запознаха с него. И аз безсрамно казах: "О, Боже, много бих искала да участвам в някой от твоите филми! Моля те, позволи ми да участвам в него. Тогава Вин, с този свой красив, дълбок глас, каза: "Ще видя какво мога да направя".

"И той го направи за мен. Намери тази страхотна малка роля за мен, която беше перфектна. Просто никога досега не бях правила нещо подобно - един от онези големи, големи филми. А и в суетата си просто обичам да шофирам и наистина исках да карам бърза кола", допълва актрисата.

Снимка: Getty Images

Хелън Мирън има близка връзка с Вин Дизел и смята, че между двамата има "напълно естествена химия", пише още БГНЕС.

"Това е напълно естествена химия. Тя беше налице още от самото начало на първата ми среща с Вин. Аз просто го заобичах веднага, а той винаги е бил толкова мил и добър с мен. Това е просто едно от онези неща, които се случват без обяснение", обяснява тя.