Елвира Далакова, добила известност с участието си в романтичното риалити „Ергенът“, представи този уикенд дебютната си книга “Вярвам в чудеса”.

Снимка: Личен архив

 

На премиерата присъстваха Виктор Стоянов и голяма част от дамите във формата: Виктория Капитонова, Люси, Блага, Гергана Стаменова, Ния-Косара, Дениз, Зори и Венета.

„Родителите ми и сестра ми, която тази година е абитуриентка, също бяха. Имаше изпълнение на цигулка и бе много вълнуващо“ – сподели Елвира пред LadyZone.bg.

При представянето на книгата Елвира сподели, че в „Ергенът“ й се е случило чудо.

Елвира със семейството си
Снимка: Личен архив

„Влязох интроверт, а излязох екстроверт. Преходът стана възможен благодарение на всички вас. Дадохте ми криле да повярвам в себе си“ – обърна се Елвира към останалите участници в риалитито.

„С тази книга искам да помогна на хора като мен. Хора, които си мислят, че само те имат проблеми. Тук ще откриете един жизнен цикъл, нещата, през които минава всеки от нас – от щастие до тъга, от любов до разочарование, от професия до реализирани цели, от самота до вяра. Както и стиховете, написани в “Ергенът”. Желанието ми е да Ви покажа, че преминаването през тези чувства и емоции е част от пътя на всеки човек. Стиховете ми са писани, докато съм опитвала и от сладкото, и от много соленото, докато съм вкусвала от специалитета, наречен „живот“ – четем в анотацията на книгата.

Снимка: Личен архив

На въпроса ни дали не се притеснява, че “Вярвам в чудеса” е също така и име на песен, изпълнявана от Крисия Тодорова, Слави Трифонов, Хасан и Ибрахим Игнатови, Елвира отговори, че сега научава за това съвпадение.

„Харесвам песните на Слави, но тази не съм я чувала“ – призна 24-годишната Елвира.

В галерията горе можете да видите останалите снимки, които Елвира изпрати специално за LadyZone.bg.