Нетърпеливо очакваният албум на Дуа Липа - "Future Nostalgia", излиза в петък на 27 март. "Future Nostalgia" ще включва глобалния номер едно сингъл "Don’t Start Now" и настоящия й хит "Physical".

“Имам страхотни новини за вас – издавам албума си в петък, на 27 март, и нямам търпение да го споделя с всички вас. Много по-уверена съм, защото съм го правила и преди, не ме беше страх да се впусна и да експериментирам и опитам нови неща”, споделя Дуа Липа.

Дуа Липа си спомня точния момент, в който тази нова посока се появява. “Имах участие в радио шоу в Лас Вегас и отидох да се поразходя, просто да избистря ума си”, казва тя. “Докато вървях, слушах OutKast и No Doubt и си помислих: "Какво толкова има в тези записи, та все още ги харесвам и се припознавам в тях? Защо чувствам, че не са остарели? И как мога да въплътя това носталгично чувство от всичките ми любими спомени от детството и вдъхновения в нещо ново и модерно?”

Снимка: Орфей Мюзик/Warner Music

Също така Дуа Липа има и новини относно предстоящото си турне. „За съжаление, имайки предвид ситуацията в момента и грижата за безопасността на всички, трябва да отложим за по-късно датите за турнето ми “Future Nostalgia” Tour в Обединеното Кралство и Европа. (Новите дати бяха съобщени вчера в 10 ч. сутринта британско време) Всички билети ще останат валидни за новите концерти и ще получите имейл от билетната агенция, потвърждавайки всички детайли. Ще съобщя дати за турнето за останалия свят много скоро. Искам да отида на колкото е възможно повече места!“

_

В края на 2019 г. Дуа Липа представи "Don’t Start Now" на MTV EMAs, ARIAs, AMA’s, след като пристигналия със стил през 2015 г. дебютен албум на Дуа Липа направи 4 милиона продажби из целия свят и 60 милиона продажби от сингли от целия свят, включително над 500 милиона стрийма на ‘Don’t Start Now’.

Дебютният й албум официално е най-слушания от женски соло артист в историята на Spotify и също така тя е най-младият женски артист, който някога стига до 1 милиард гледания в YouTube.

Снимка: Орфей Мюзик/Warner Music

Траклист на албума Future Nostalgia

1. Future Nostalgia 

2. Don’t Start Now

3. Cool

4. Physical

5. Levitating

6. Pretty Please

7. Hallucinate 

8. Love Again

9. Break My Heart

10. Good In Bed

11. Boys Will Be Boys