Световноизвестният режисьор Дейвид Линч е останал силно впечатлен от Иво Димчев и документалния филм на Кристина Николова, посветен на българския музикант и пърформанс артист.

"Гледах твоя документален филм, който много ми хареса - и най-вече ми хареса тематиката, която си избрала да покриеш. Този човек има такова голямо присъствие и невероятен глас. Хареса ми как си уловила благородния му дух - нещо, от което светът се нужда толкова много сега. Накара ме да си спомня за времето, когато бях в България и чух тези прелестни гласове и музика, които ме развълнуваха дълбоко", пише прочутият кинорежисьор Дейвид Линч на Кристина Николова относно краткия филм за домашните концерти на Иво Димчев.

Българският музикант и пърформанс артист изнесе серия от концерти в домовете на почитателите си в София по време на карантината заради COVID-19 пандемията. 

Режисьорката Кристина Николова и операторът Александър Станишев заснеха 5-минутен документален филм за домашните концерти на Иво Димчев.

 Наречен "Корона Къш-Къш", филмът проследява изпълнителя, докато обикаля по домовете на феновете си и изнася песонални концерти, като същевременно спазва мерките за физическа дистанция и безопасност.

Дейвид Линч гостува в България през 2007 г., за да създаде "Университет за непобедимост" в София, където традиционните методи на преподаване да се преплитат с практиката на трансцеденталната медитация.