Иво Димчев гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис" и сподели истории, които само той може да разкаже. Ето най-важното.

Всичко започна на 13 април, по средата на карантината. Писна ми от концерти по интернет и реших, че искам да пея в домовете на хората. Написах това в социалните мрежи и след час вече бях на адрес.

Публикувах видео от концерта и веднага получих 10 покани. Имам по 2-3 концерта на ден. Сега се връщам от Ковачевци, където беше 61-ият концерт.

Пял съм върху печка, мивка, в тоалетна и в душ кабина. Както и на кюмбе в Рударци.

Хората, които ме канят, са две групи. Едните са луди фенове, които и живота биха си дали само да им пея в хола. Другата група са тези, които знаят, че аз ще постна видео от концерта и ще ги тагна – те търсят популярност. Не знам ти от кои си. Не ме следваш в Инстаграм.

Николаос: Ох, малко ме е срам. Ама и ти не ме следваш.
Не е вярно. Следвам те... Запознах се с много хора. Една 85-годишна жена след концерта каза „Изпитах страшен оргазъм“.

Кажи честно?!
Концертът е между 30 и 40 минути. Хората ми предлагат алкохол, манджи, баници и торти, но аз нямам време за това.

Едва ли ти предлагат само това?
Е, аз затова продължавам с концертите, защото се надявам да ми излезе късметът някъде (смях)... Питам ги с каква коса искат да пея. Нося си различни перуки.

Нямаш проблем да говориш за това, че си HIV позитивен, нали?
Да. Питам хората дали се притесняват. Те казват, че се страхуват, но си е струвало. Това бил най-якият момент в цялата карантина.

Сподели за емоциите от сцената на "Х-фактор" - Великобритания (2018).
Можех да остана на сцената завинаги, само един матрак да имам. Нищо, че 4000 деца ме освиркват, защото не са пораснали емоционално. Моята музика е за зрели хора. Единствените хора, които разбраха за какво става въпрос, бяха Роби Уилямс и Саймън Коуел.

Роби Уилямс каза пред всички: Очевидно много хора не знаят какво е истинският ентъртейнмънт.

Той трудно си задържал вниманието, но по време на изпълнението ми не е могъл да откъсне поглед.

Чрез "Х-фактор" спечелих нова аудитория, имах концерти там. Разбрах как работи тази машинария. Адреналинът е страхотен, жестоко густо си направих.

Парис Джексън ми е фенка и дойде на мой концерт в Лос Анджелис. Аз не знаех, но хората веднага ми писаха, че тя пуснала сторита от концерта. Запознахме се и си пишем от време на време. Мога да ти я уредя като гост.

От 2 до 12 юни ще пея всеки ден в НХГ на един роял. От 13:00 до 17:30 ч. и ще бъде уж като озвучаване на изложбата, защото нямаме право да изнасяме концерти на закрито.

Цялото предаване можете да гледате тук.