Може би не знаете кои са Лайза Суърлинг и Ралф Лейзър, но със сигурност сте запознати с това, което правят – "Щастието е…", първоначално превърналата се в мания онлайн, а впоследствие и в бестселърова книжна поредица, завладяла милиони по целия свят.

След като първата книга от поредицата – "Щастието е… 500 неща, които ни правят щастливи", беше посрещната положително и у нас след излизането й на български език през 2016-а, в навечерието на празника на любовта 14 февруари ще имаме възможността да зарадваме себе си и тези, които обичаме с друго, тематично издание от поредицата: "Щастието е… 500 начина да ти покажа, че те обичам".

Снимка: Сиела

Книгата съдържа редица забавно илюстрирани примери в какво се състои любовта – от това да имаш пълно доверие на човека до теб, през това да го завиеш, докато спи, до момента, в който се изправяте заедно срещу света. Както и още 497 други примера…

Очарователните илюстрации ни карат да се усмихваме и ни напомнят, че има стотици начини да покажем на някого, че го обичаме! А междувременно и да ценим мига и да се радваме на всички удивителни, кратки моменти, които, взети заедно, са истинската любов.

Снимка: Сиела

Подобно на първата книга, и тази е цветна, съдържа повече от 500 забавни илюстрации в типичния за поредицата стил, а форматът й е нестандартен, напомнящ този на картичка за Свети Валентин.

"Щастието е… 500 начина да ти покажа, че те обичам" излиза от издателство "Сиела" на цена 10,40 лв. Не е ли перфектният подарък за 14 февруари. Това е, разбира се!

Снимка: Сиела