Актьорът Девин Ретрей е бил арестуван тази седмица, съобщава списание „Пийпъл“. 44-годишният мъж, който е известен най-вече с ролята си в хитовата комедия „Сам вкъщи“, е обвинен, че е удрял и душил приятелката си, след като са се скарали. В момента е пуснат под гаранция от 25 000 долара.

Снимка: Getty Images

За инцидента стана ясно още миналата седмица, но тогава от полицията съобщиха, че са приключили разследването на случая и няма да има арести. Изглежда в последните дни нещо се е променило.

Според местни медии в Оклахома, актьорът и приятелката му са се скарали, след което той я е проследил до хотелската ѝ стая, където скандалът е продължил. Ретрей я е ударил в лицето, запушил ѝ е устата и я е душил. Представители на актьора отхвърлиха тези обвинения.

Снимка: Getty Images

В „Сам вкъщи“ Девин Ретрей играе ролята на Бъз, най-големият брат на Кевин. Той се държи зле с по-малкия си брат, плаши го със страшни истории и има тарантула. Във филма „Отново сам вкъщи“, който излезе по-рано тази година, Ретрей изпълнява ролята на порасналия Бъз, който е станал полицай.