Когато чуят за „бившия мъж“ на Бритни Спиърс, повечето хора си мислят за музиканта Кевин Федерлайн, който е баща на децата ѝ. Но преди да сключи брак с него, Бритни беше омъжена за друг мъж, макар и само за няколко часа. Тази седмица стана известно, че Джейсън Александър е бил арестуван и ще се яви в съда през февруари.

Снимка: Getty Images

40-годишният мъж е бил арестуван в американския щат Тенеси за нарушаване на ограничителна заповед и преследване на човек. Не се посочва кого е преследвал.

Джейсън Александър и Бритни Спиърс се познават още от деца. През 2004 г. двамата сключиха брак в Лас Вегас, но бързо разбраха, че ученическото им увлечение няма бъдеще.

Снимка: Getty Images

Двамата поискаха анулиране на брака часове след сключването им и по тази причина семейството им просъществува едва 55 часа. Същата година певицата се омъжи за Кевин Федерлайн, с когото останаха женени до 2007 г.

Това не е първото провинение на Джейсън Александър. Преди по-малко от година той отново беше арестуван, този път за шофиране в нетрезво състояние.

Снимка: Getty Images

Неотдавна Джейсън разкри подробности за анулирането на брака си, които досега бяха пазени в тайна. Според него двамата са били принудени от екипа на певицата да анулират брака, с обещанието, че ако след половин година се чувстват по същия начин, ще могат да организират истинска сватба. За негово съжаление, след това връзката им е била прекъсната и така и не са се оженили отново.