Плаж, слънце и разходка с цялото семейство. Когато става дума за Антоанет Пепе това включва 3 деца, 2 кучета и мъж. Така ли изглежда щастието? 

Голяма част от лятото си известната инфлуенсърка прекарва на море - на къмпинг или в различни хотели. Тя самата дава под наем луксозни каравани, които е кръстила на децата си - Сиена, София и Матиас. 

В лятното й ежедневие основен аутфит е банският. Признава, че така й е най-удобно и добавя само един акцент към него - кимоно. 

Иво Карамански е мъжът до Антоанет Пепе в момента. Двамата се запознават преди около 11 г., когато Иво е на 17. Преоткриват се преди около две, когато Иво се връща от Холандия, а Ети се разделя с бившия си съпруг.

Любовта между младата двойка разбива всички митове и се превръща в лечебна и за двамата. Антоанет си прави нова татуировка на ръката с почерка на мъжа до себе си. Надписът е analog love. В началото Иво смятал, че майката на три деца търси само забавление и не очаква отношенията им да продължат. Той самият не е баща, но има три деца и иска още едно от Ети. 

„Мислила съм си, че мога да се нагодя спрямо партньора си. Това е грешка, няма как да се променим толкова, след като вече сме големи хора“, сподели Пепе в "Преди обед".

Ети и Иво обичат да прекарват време с децата, готвят и дори пътуват с тях. Те се грижат за това да имат споделени мигове и като двойка, за да поддържат любовта.