Антоанет Пепе е на 33 г., а Иво Каримански на 26 г. Двамата се запознават преди около 11 г., когато Иво е на 17. Преоткриват се преди около две, когато Иво се връща от Холандия, а Ети се разделя с бившия си съпруг.

Любовта между младата двойка разбива всички митове и се превръща в лечебна и за двамата. Антоанет си прави нова татуировка на ръката с почерка на мъжа до себе си. Надписът е analog love.

Иво смята, че майката на три деца търси само забавление и не очаква отношенията им да продължат. 26-годишният мъж не е баща, но има три деца и иска още едно от Ети. „Иво е много мъдър“, каза младата майка в "Преди обед" по bTV. 

 „Мислила съм си, че мога да се нагодя спрямо партньора си. Това е грешка, няма как да се променим толкова, след като вече сме големи хора“, сподели Пепе.

„Аз изпратих първия си мъж в клиника, той сега ми благодари“, призна Ети. София и Сиена са от първия мъж на инфлуенсърката, който вярва, че тя ме у спасила живота.

Ети и Иво обичат да прекарват време с децата, готвят и дори пътуват с тях. Те се грижат за това да имат споделени мигове и като двойка, за да поддържат любовта.  

„Да заживеем заедно се случи съвсем естествено“, каза Иво. В началото на връзката си двамата живеят заедно по различни места, защото пътуват. След това заживяват и в София.

Иво се завръща в музикалната сфера като диджей, а скоро му предстои да извади продуцирана авторска музика.