Разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит беше една от най-обсъжданите теми в шоубизнеса. Оттогава двамата не са имали толкова публична връзка, но докато по всичко изглежда, че Брад продължава напред, любовният живот на Анджелина изглежда доста пуст. В ново интервю тя призна, че това наистина е така и е свързано с развода ѝ.

„Вероятно имам много дълъг списък с „не“-та“, каза тя в интервю за токшоуто "Daily Pop". „Сама съм от много време.“

Снимка: Getty Images

Брад и Анджелина бяха заедно от 2005 г. и сключиха брак през 2014 г., но само две години по-късно подадоха молба за развод и сложната процедура започна. През 2019 г. двамата бяха официално разведени.

Заедно те гледаха 6 деца, от които три са осиновени и три са биологични. Анджелина Джоли осинови Мадокс от Камбоджа през 2002 г., Зара от Етиопия през 2005 г. и Пакс от Виетнам през 2007 г. От Брад Пит актрисата роди Шайло през 2006 г. и близнаците Нокс и Вивиан през 2008 г.

Именно децата помагат на известната актриса да продължава живота си напред.

„Имам шест много способни деца“, каза тя. „Понякога разбира се се будя с мисълта, че трябва да се уверя, че са добре емоционално. Но ми се струва, че преди няколко години нещата се обърнаха и сега те се грижат аз да съм добре.“

Снимка: Getty Images

Макар легално да са разведени, процедурата продължава. Двамата водят битка за попечителството над децата си и за разпределяне на общото им имущество.

И двамата продължиха актьорската си кариера, но също така се насочиха и към работа зад камера. Брад Пит стана доста успешен продуцент и филмът му „12 години робство“ дори му донесе „Оскар“ в категорията за най-добър филм.

Снимка: Getty Images

За Анджелина, която мечтае да режисира филми, задачата се оказа по-трудна. В предишни интервюта тя е посочвала, че това е една от последиците от развода ѝ с Брад Пит.

„Обичам да режисирам, но промяната в семейното ми положение направиха това невъзможно за няколко години“, сподели тя в интервю за Entertainment Weekly миналия месец. „Трябваше да се захващам с по-кратковременни задачи, за да мога да прекарвам повече време вкъщи.“

Снимка: Getty Images

След раздялата между Анджелина и Брад през 2016 г. минаха 3 години, преди да я видим отново на големия екран – през 2019 г. в продължението на филма „Господарката на злото“. Тази година актрисата отново ще зарадва почитателите си с пълнометражен филм – екшън драмата „Те пожелаха смъртта ми“, която от петък ще се завърти в българските кина.