"Харесва ми да мия съдовете" - това сподели на премиерата на филма "Вечните" Анджелина Джоли. В интервю за Extra TV актрисата уточни, че това е една от ежедневните й задачи на майка, които й допадат. 

На премиерата на филма на Марвел, тя заведе 5 от шестте си деца. семейството демонстрира абсолютна хармония и щастие от това да са заедно на такова събитие. Дъщеря й Шайло за пръв път се появи в рокля, след като преди време бе заявила желанието си да бъде момче и дори бе предприела хормонална терапия за смяна на пола. 

Снимка: Getty Images

Запитана как децата й приемат това, че тя е супергероиня във филма, Анджелина отговори, че най-добре би било децата сами да кажат. Въпреки това сподели, че всички я намират за забавна.

Мисля, че някой от тях каза - "Не е ли невероятно, че можеш да летиш със самолет, да правиш всички неща за ООН и да участваш във филм на Marvel, но не можеш да сготвиш едни яйца?

Джоли разказа, че имала доста напрегнати моменти като майка. Когато все още е сменяла памперси, понякога просто й се е искало да избухне.

Снимка: Getty Images

Звездният актьорски състав на "Вечните" включва още Ричард Мадън, Лорън Ридлоф, Брайън Тайри Хенри, Салма Хайек, Лиа Макхю, Дон Лий, и др.

Анджелина поясни, че дъщерите й знаят как да бъдат силни. Това, на което иска да ги научи, е да пазят тази си сила.

"Всички ние се раждаме силни. Просто ни се случват много неща, които ни смачкват. Надявам се, че те са меки по душа, добри, както и се надявам да са достатъчно силни, за да защитят това у себе си."