Анджелина Джоли направи завладяваща фотосесия за американското издание на "Ел", посветено на жените в Холивуд. Актрисата позира, качена на воали, които се използват за въздушна йога. И отново е неотразима! 

Анджелина е облечена в емблематичен топ и панталон на Ралф Лорън от пролетната колекция за 2022 г. на бранда.  

Да пиеш кафе във въздуха? Защо не? Ако преди това си била в ролята Лара Крофт. 

Идеята на изданието е в условията на пандемията от COVID-19 и в един толкова променен свят тазгодишните носителки на отличието "Жените в Холивуд" да въплъщават устойчивост на екрана и извън него.

"Много пъти като актриса съм била индивидуална и силна жена, която обаче има "сестра". Не се случва често да имаш това семейство, в което наистина да опознаеш жените и да видиш всички различни силни техни страни", казва Джоли.

Тя, заедно с Джема Чан, Салма Хайек, и Лорен Ридлофф, са квартетът, който се включва в продукцията на "Марвел" - The Eternals ("Вечните"). 

На премиерата на филма Анджелина заведе всичките си пораснали вече деца. 

В "Ел" квартетът разказва за отношенията си на снимачната площадка и извън нея, за това как разказването на истории във филмите на MCU променя обществото и за изключителните усилия, които са положили, за да запазят в тайна подробности от сюжета.